Geely ayakları yerden kesecek

Geely ayakları yerden kesecek

Geely, Türkiye’deki 5. yılına özel, Emgrand modeline ayakları yerden kesecek kampanya başlattı

 

Türkiye'de Anadolu Araçlar Ticaret A.Ş. tarafından satışa sunulan Çin'in en büyük özel sektör otomobil markası Geely, Türkiye'deki 5. yılı kutlarkenEmgrand modelinde yaptığı fiyat kampanyasıyla otomobil kullanıcılarının ayaklarını yerden kesecek. 27 bin 990 TL'lik uygun fiyatıyla kullanıcılarına üst donanım bir araç sunan Geely Emgrand, stoklarla sınırlı kampanyasını 31 Mayıs 2013 tarihine kadar sürdürecek.

DÜŞÜK BÜTÇEYLE OTOMOBİL SAHİBİ OLMAK İSTEYENLERE

2008 yılı Kasım ayında kurulmuş Anadolu Araçlar Ticaret A.Ş. tarafından satışa sunulan Çin'in en büyük özel otomobil markası Geely, Türkiye'deki 5. yılını Emgrand modelinde yaptığı fiyat kampanyasıyla kutluyor. 27 bin 990 TL'lik uygun fiyatıyla otomobil sahibi olmak isteyenlerin bütçesini rahatlatan Geely Emgrand, sahip olduğu üst donanım sayesinde ise kullanıcılarına konforlu bir sürüş keyfi yaşatıyor.

Uygun fiyat kampanyası ile Geely Emgrand'ın alıcılarına sağladığı ayrıcalıklar üst donanım sahibi bir araç sunmakla bitmiyor. Sunduğu 5 yıl servis garantisiyle satış sonrasında da müşterilerinin memnuniyetini esas alan Anadolu Araçlar, Geely Emgrand'ı LPG'ye dönüştürmek isteyen müşterilerinin araçlarını garanti kapsamından çıkarmadan kendilerine bu hizmeti de sunuyor. Bunun yanı sıra sınıfının en geniş aracı olan Geely Emgrand'ı alıcılarıyla buluşturan Anadolu Araçlar, yüksek yedek parça bulunurluk oranı ve 7 / 24 yol yardım desteğiyle de kullanıcılarına her koşulda en iyi hizmeti verme hedefini gerçekleştiriyor.