Fiat Freemont Hilton‘da tanıtıldı

Fiat Freemont Hilton‘da tanıtıldı

Fiat Freemont Türkiye yollarına çıktı. Freemont'lar Konya'da da gerçekleştirilen test sürüşüyle otomobilseverlerin beğenisine sunuldu.

Hilton Garden İnn Otel'de düzenlenen test sürüşünde otomobilseverler Freemontlar'ı test etme imkanı buldu. Fiat Freemont program sonrasında otomobilseverler ve vatandaşlardan tam not aldı..

Hilton Garden Inn Konya Otel'de Koyuncu Otomotiv'in destekleri ile stant açan Fiat Birmont, üretiminin en gözde modeli olan Freemont aracını davetlilere tanıttı. Türkiye pazarına hitap eden SUV tasarım ve kullamın özellikleriyle birlikte AWD 4X4 çekiş sistemi ile öne çıkan Fiat Feermont, lansmana özel 93 bin TL'den başlayan anahtar teslim satış fiyatıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

OTOMOBİL TUTKUNLARININ GÖZDESİ

Fiat Birmont Freemont aracınının tanıtımını, Büyük Samsun Otelinde araç tutkunlarına test sürüşü yaptırarak görücüye çıkardı. Türkiyede sadece 2.0 litrelik 170 beygir gücündeki Multijet turbo dizel motorla satışa sunulan Fiat Freemont, hem önden çekişli hem de dört tekerlekten çekişli olarak tercih edilebiliyor. Ocak-Ekim 2012 döneminde 78 bin 927 adetlik satış performansına ulaşan ve Ekim ayında otomotiv pazarı lideri olma başarısını gösteren Fiat Türkiye, Kasım ayı itibariyle SUV segmentinde yer alan modeli Fiat Freemont'u Konya'lı vatandaşlar tarafından da yoğun ilgiyle karşılandı.


Fiat Koyuncu Otomotiv Genel Müdürü Fatih Güneş,“Ülkemizde sadece 2.0 litrelik 170 beygir gücündeki MultiJet turbo dizel motorla satışa sunulan Fiat Freemont, hem önden çekişli hem de dört tekerlekten çekişli olarak tercih edilebiliyor. Medya aracılığıyla çağrıda bulunuyor ve SUV araç tercih eden otomobil severleri Koyuncu Otomotiv plazamıza bekliyoruz” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler