FETÖ'nün darbe girişimine tepkiler

FETÖ'nün darbe girişimine tepkiler

TRT 1'de ekranlara gelen "Yeşil Deniz" dizisinin ekibi, yayınladığı videoyla FETÖ'nün darbe girişimine tepkilerini dile getirdi- Yapımcı Özgürel: - "Asla bir daha bu darbelere müsaade etmeyeceğiz. Hepimiz bir olacağız"

İSTANBUL (AA) - TRT 1'de izleyiciyle buluşan "Yeşil Deniz" dizisinin ekibi, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine, sosyal medya üzerinde yayımladığı videoyla tepki gösterdi.

"Darbeye hayır" ve "Milletçe meydanlardayız" mesajlarıyla Twitter ve Facebook'ta yayımlanan videoda konuşan dizinin yapımcısı Ayfer Özgürel, "Biz çok darbeler görmüş milletin çocuklarıyız. Asla bir daha bu darbelere müsaade etmeyeceğiz. Hepimiz bir olacağız." dedi.

Başrol oyuncularından Mert Turak da kanlı terör saldırısında hayatını kaybeden şehitlere rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı dileyerek, "Gün, hiçbir etnik köken, siyasi parti gözetmeden bir ve beraber olma günüdür. Hep beraber milletçe her türlü darbeye hayır." ifadelerini kullandı.

Oyuncu Ali Barkın Bürkan, nereden gelirse gelsin her türlü darbeye karşı olduklarını belirterek, "Parlamenter sistemin, barışın kardeşliğin ve özgürlüklerin yanındayız." mesajına yer verdi.

Oyuncu Ceyhun Tutal, ülke için yapılan bütün antidemokratik eylemleri kınayarak, "Görüşümüz ne olursa olsun ortak kaygımız vatanımız. Darbeye hayır." şeklinde görüşlerini dile getirdi.

Dizide "Müezzin Cemil" karakterini canlandıran Burak Alkaş ise, "Millet ülkesiyle birlikte bölünmez bir bütündür. Demokrasiye sahip çıkalım." derken, oyuncu Emin Gürsoy da, "Demokrasinin karşısında olan hiçbir girişime müsaade etmeyeceğiz. Demokrasi ve özgürlük için darbeye hayır." mesajını paylaştı.

Dizinin genç oyuncusu Berke Acar ise darbe girişimine tepkisini, "Darbeye hayır, sonsuza kadar demokrasi için el ele." sözleriyle aktardı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :