FETÖ'nün darbe girişimine tepkiler

FETÖ'nün darbe girişimine tepkiler

TURAB Genel Başkanı Sunay:- "Türkiye Cumhuriyeti'ni yaratan kahraman Türk milleti, birlik ve beraberlik gücü ve iradesi ile kan ve irfanla kurduğu cumhuriyete bir kez daha sahip çıkmanın gururunu yaşamış ve tüm dünyaya ibret olacak bir dayanışmanın örneği

MERSİN (AA) - Türk Arap Ülkeleri İş Adamları Derneği (TURAB) Genel Başkanı Canan Sunay, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin sonuna kadar karşısında olduklarını ifade etti.

Sunay, yazılı açıklamasında, demokrasi ve milli iradeye yapılacak her türlü "isyan" girişimine ülkenin bütün kurumları ile TURAB camiasının ve milletin en güçlü cevabı vereceğine inandıklarını kaydetti.

Darbe girişiminin sonuna kadar karşısında olduklarını belirten Sunay, şunları kaydetti:

"Türkiye Cumhuriyeti'ni yaratan kahraman Türk milleti, birlik ve beraberlik gücü ve iradesi ile kan ve irfanla kurduğu cumhuriyete bir kez daha sahip çıkmanın gururunu yaşamış ve tüm dünyaya ibret olacak bir dayanışmanın örneğini vermiştir. TURAB olarak ülkemizde daha fazla barış, huzur ve istikrarın sağlanması adına aziz milletimizin iradesi ile gerçekleştirilecek her türlü demokratik girişimin daha önce olduğu olduğu gibi bundan sonra da yanında ve destekçisi olacağımızı onurla ifade ediyoruz."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :