FETÖ'nün darbe girişimine tepkiler

FETÖ'nün darbe girişimine tepkiler

TİMAV Genel Başkanı Öksüz:- "Millete ve milletin temsilcilerine namlu yöneltenler, darbe girişiminde bulunarak milletin iradesine ipotek koymak isteyenler, bu vatanın ve milletin değil haçlı zihniyetinin tarafıdır"

KONYA (AA) - Türkiye İmam Hatipliler Vakfı (TİMAV) Genel Başkanı Ecevit Öksüz, FETÖ darbe girişimine ilişkin, millete ve milletin temsilcilerine namlu yöneltenlerin, darbe girişiminde bulunarak milletin iradesine ipotek koymak isteyenlerin, bu vatanın ve milletin değil, haçlı zihniyetinin tarafı olduğunu bildirdi.
Öksüz, yaptığı yazılı açıklamada, vatanın ve ülkenin birlik ve bütünlüğüne kasteden darbe girişimini şiddetle lanetlediklerini belirterek şöyle devam etti:
"Milletin silahlarını millete doğrultan teröristlerin karşısında dimdik ayakta, sivil yönetimin yanındayız. Millete ve milletin temsilcilerine namlu yöneltenler, darbe girişiminde bulunarak milletin iradesine ipotek koymak isteyenler, bu vatanın ve milletin değil, haçlı zihniyetinin tarafıdır. Yılmıyor, korkmuyor, vatanımızı ve irademizi savunuyoruz. Hainlerin değil, başkomutan sıfatıyla seçilmiş cumhurbaşkanı olarak milletin iradesini temsil eden Cumhurbaşkanımızın, seçilmiş Hükümetin, bombalarla yıkılmak, sindirilmek istenen fakat birlik ve bütünlük içinde dimdik ayakta duran Gazi Meclisimizin ve milli iradenin sonuna kadar yanındayız. Milletin tercihine ipotek koymaya kalkışanlara aziz milletimiz asla izin vermeyecektir."
Hainler temizleninceye kadar demokrasi nöbetini sürdüreceklerini aktaran Öksüz, hainlerin bir an önce en doğru cezaları almaları gerektiğini kaydetti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :