FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin soruşturma

FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin soruşturma

Uluslararası Antalya Üniversitesinden açıklama:- "Hükümetimizin her zaman emrindeyiz. FETÖ/PDY üyelerine yönelik olarak tüm kurumlarda olduğu gibi üniversitemizde de yapının deşifre edilmesi ve üyelerinin tespit edilerek gerekli hukuki yaptırımların uygul

ANTALYA (AA) - Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında bazı akademik ve idari personeli gözaltına alınan Uluslararası Antalya Üniversitesinden yapılan açıklamada, tüm kurumlarda olduğu gibi üniversitelerinde de yapının deşifre edilmesi ve üyelerinin tespit edilerek gerekli hukuki yaptırımların uygulanmasına yönelik çalışmaların ivedilikle yapıldığı belirtildi.

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamada, aziz Türk milletine ve Türkiye Cumhuriyeti'ne 15 Temmuz'da FETÖ mensubu teröristlerce bir darbe teşebbüsü gerçekleştirildiği hatırlatıldı.

Uluslararası Antalya Üniversitesinin bu süreçte devletin tüm kurumları ile tam bir işbirliği içinde çalışmalara destek verdiği ve vermeye de devam ettiği vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Uluslararası Antalya Üniversitesi olarak devletimizin, hükümetimizin her zaman emrindeyiz. FETÖ/PDY üyelerine yönelik olarak tüm kurumlarda olduğu gibi üniversitemizde de yapının deşifre edilmesi ve üyelerinin tespit edilerek gerekli hukuki yaptırımların uygulanmasına yönelik çalışmalarımız ivedilikle yapılmıştır ve yapılmaktadır. Kurumumuz dün olduğu gibi bugün ve yarın da milli iradeye, cumhuriyetimize, insan hak ve özgürlüklerine sahip çıkmaya devam edecektir."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :