FETÖ'nün darbe girişimi

FETÖ'nün darbe girişimi

Uşak Valisi Okur:- "Soruşturmalar kapsamında il genelinde bu güne kadar aralarında hakim, savcı, polis ve askerlerin de bulunduğu 15 kişi gözaltına alındı, 2 kişi tutuklandı, 88 kamu görevlisi açığa alındı"

UŞAK (AA) - Uşak Valisi Ahmet Okur, Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) karşı il genelinde yürütülen soruşturmada hakim, savcı, polis ve askerlerin de aralarında olduğu 15 kişinin gözaltına alındığını, 2 kişinin tutuklandığını 88 kamu görevlisinin ise açığa alındığını bildirdi.

Okur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, FETÖ'ye karşı il genelinde mücadelenin kararlılıkla sürdürüldüğünü söyledi. Milletin bekası için tüm kamu kurum ve kuruluşlarında çalışma yürüttüklerini aktaran Okur, "Soruşturmalar kapsamında il genelinde aralarında hakim, savcı, polis ve askerlerin de bulunduğu 15 kişi gözaltına alındı, 2 kişi tutuklandı, 88 kamu görevlisi açığa alındı. Milletimizin en ufak endişesi olmasın. Kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi adına özellikle sosyal medyadan yapılan asılsız iddialara halkımızın itibar etmemesini, resmi kurumlardan yapılan açıklamaları esas almalarını rica ediyorum." ifadelerini kullandı.

Vali Okur ayrıca, FETÖ'nün darbe girişimi sırasında gösterdikleri sağduyu ve kararlılık için Uşak halkına teşekkür etti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler