FETÖ’cülerin kritik sorusu: “Bizi kim affeder?”

FETÖ’cülerin kritik sorusu: “Bizi kim affeder?”

Fuat Uğur, hapishanelerdeki FETÖ mensuplarına 31 Mart seçimleriyle ilgili "Mart'ın sonu bahar" mesajı verildiğini belirterek umutların FETÖ'cüler için "CHP-İYİ Parti-HDP ittifakı olduğunu savundu.

Türkiye yazarı Fuat Uğur, hapishanelerdeki FETÖ mensuplarına 31 Mart seçimleriyle ilgili  "Mart'ın sonu bahar" mesajı verildiğini belirterek umutların FETÖ'cüler için "CHP-İYİ Parti-HDP ittifakı olduğunu savundu.

Fuat Uğur yazısında şşu ifadeleri kullandı:

FETÖ’cülerin kritik sorusu: “Bizi kim affeder?”

“Beklentileri muhtemel CHP-İYİ Parti-HDP ittifakı.

Bu konuda dışarıdakiler vasıtasıyla cezaevindekileri hâlâ domine etmeyi başaran Pensilvanya’daki elebaşı umut dağıtmayı sürdürmekte:

“Mart'ın sonu bahar.”

Gerçi bu lafı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da söylüyor ama kendisi FETÖ elebaşının ortaya attığı “kontrollü darbe” pespayeliğinin de takipçisi olduğu için artık şaşırmıyoruz.

Müthiş planları şöyle:

31 Mart yerel seçimleriyle Cumhur İttifakı geriletilecek, sonra onlara “Millet sizden desteğini çekti, bir an önce seçimlere gidin” denecek, eğer gitmezlerse Gezi benzeri olaylar tetiklenecek ve kaos planları devreye sokulacak, seçime giderlerse de Cumhur İttifakı ve Tayyip Erdoğan seçimi kaybedeceği için (çok eminler) gelecek CHP-İYİ Parti-HDP ittifakının adayı olan Başkan hepsini cezaevlerinden tahliye ettirecek, KHK ile ihraç edilenler geri alınacak ve eski “güzel günlerine” kavuşacaklar.

Hoca Nasreddin fıkrası gibi.

Kuzular büyüyüp koyun olacak, çalılara tüyleri takılacak, o tüyler yün yapılıp satılacak, parasıyla da borçlar ödenecek...
Cezaevindekiler, dışarıdakiler, ihraç edilenler buna inandırılmak isteniyor.

Mart’ın sonu bahar!..

Soruyorum o vakit:

“Aşk her şeyi affeder mi?”

Etiketler :