Eto'o Fransız takımıyla görüşüyor

Eto'o Fransız takımıyla görüşüyor

Atiker Konyaspor'un yollar ayırmak istediği Samuel Eto’o’nun Fransa Ligue1’de bir takımla görüşme halinde olduğu iddia edildi.

 

Atiker Konyaspor’la yolların ayrılma aşamasında olduğu Samuel Eto’o’nun Fransa Ligue1’de bir takımla görüşme halinde olduğu iddia edildi. 37 yaşındaki oyuncuya çok yakın olduğu belirtilen bir kaynak, Fransa'da yayım yapan Foot Mercato adlı internet sitesine yaptığı açıklamada, Kamerunlu yıldızın Bundesliga ve Ligue1’de forma giymediğini, Fransızca bilen Eto’o’nun menajerinin Ligue1’den bir takımla görüşme halinde olduğunu ifade etti.

Kaynak Eto’o’nun fazla yağlarından kurtulması durumunda bir başka kulübün de listesinde olduğunu açıkladı.

Haberde geçmişte Paris Saint-Germain ve Olympique Marsilya’nın gündemine geldiği Kamerunlu yıldızın transferinin önümüzdeki günlerde netleşeceği belirtildi.

İNDİRİM TEKLİFİNİ KABUL ETMEMİŞTİ

Atiker Konyaspor yönetimi, Eto’o’dan yıllık 2,5 milyon euroyu bulan yüksek ücretinde indirime gitmesini istemiş, Kamerunlun oyuncu bu teklifi reddetmişti.

Konyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay da, Konyaspor yönetiminin şu anda Eto’o’nun ücretini ödeyecek güce sahip olmadığını ifade etmişti.

untitled-1-copy-161.jpg

 

Etiketler :