Etkin pişmanlıktan faydalanıp ifadesini geri çekmişti! Eski Tuğgeneral Atasoy tutuklandı

Etkin pişmanlıktan faydalanıp ifadesini geri çekmişti! Eski Tuğgeneral Atasoy tutuklandı

FETÖ'ye üyelikten yargılanan ve itirafçı olduktan sonra serbest bırakılan eski Tuğgeneral Serdar Atasoy tutuklandı

Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) üyelikten yargılanan ve itirafçı olduktan sonra serbest kalmasının ardından beyanını geri çeken eski Tuğgeneral Serdar Atasoy, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Eski Kara Kuvvetleri Komutanlığı İstihbarat Başkanı Tuğgeneral Serdar Atasoy, FETÖ üyeliği suçundan gözaltına alınmıştı. Tanık olarak dinlendiği mahkemelerde de itirafçı olarak etkin pişmanlıktan faydalanan Atasoy, adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. İtirafçı olduktan sonra serbest bırakılan ve verdiği beyanlardan vazgeçtiğini belirten Atasoy, "kaçabileceği veya kaçma girişiminde bulunabileceğine dair kuvvetli şüphe bulunduğu" gerekçesiyle yeniden Ankara Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı. Ankara ve Çanakkale Ağır Ceza Mahkemelerinde tanık sıfatıyla dinlenen ve beyanlarında etkin pişmanlıkta bulunan, ardından verdiği ifadelerden vazgeçtiğini belirten Atasoy, "silahlı terör örgütüne üye olma', "resmi belgede sahtecilik" ve "kamu kurum ve kuruluşlarının zararına dolandırıcılık" suçlarından Ankara 32. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.