Eskişehir’de yengesinin bebeğini kaçıran kadın Konya’da yakalandı! İlk ifadesi şok etti

Eskişehir’de yengesinin bebeğini kaçıran kadın Konya’da yakalandı! İlk ifadesi şok etti

Eskişehir'de ablasının gelininin 1 haftalık bebeğini çalan kadın, Mardin'e götürmek isterken geldiği Konya Akşehir'de yakalandı. Hülya A.'nın ilk ifadesinde ikiz çocuğunun öldüğünü, psikolojisinin bozuk olduğu için bebeği kaçırdığını söylediği öğrenildi

Eskişehir'de ablasının evinde kalan gelininin 1 haftalık bebeğini çalan kadın, bebeği Mardin'e götürmek isterken geldiği Konya'nın Akşehir ilçesinde polis tarafından yakalandı. Bebek ailesine teslim edilirken, adliyeye sevk edilen şüpheli kadın ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Edinilen bilgiye göre, Mardin'de oturan Hülya A. (44), yaklaşık bir hafta önce Eskişehir'de geliniyle birlikte oturan ablası N.A.'nın yanına gitti. Ablasının yanında bir hafta kalan Hülya A., dün akşam herkesin uyuduğu sırada ablasının gelininin bir hafta önce doğan erkek bebeğini alarak ticari taksiyle Mardin'e gitmek üzere kaçtı.

TAKSİ İLE GELDİĞİ KONYA'DA YAKALANDI

Bir süre uyanan aile bebeğin ve Hülya A.'nın olmadığını fark edince polise bebeklerinin kaçırıldığını ihbar etti. Polisin yaptığı araştırmada, bebeği kaçıran Hülya A.'nın 26 plakalı ticari taksi ile Konya istikametine gittiği tespit edildi. Hülya A.'nın içinde bulunduğu ticari taksi Konya'nın Akşehir ilçesi girişinde D-300 uygulama noktasında durduruldu.

BEBEK AİLESİNE TESLİM EDİLDİ

Araçta bulunan Hülya A. gözaltına alınırken, kaçırıldığı iddia edilen bebek kontroller için Akşehir Devlet Hastanesine götürülerek gerekli kontrolleri yapıldı. Bu sırada bebeğin ailesine de bilgi verildi. Eskişehir'den gelen bebeğin annesi E.A.'ya bebek teslim edildi.

'İKİZLERİM ÖLDÜ, PSİKOLOJİM BOZULDU'

Emniyete götürülen Hülya A.'nın ilk ifadesinde ikiz çocuğunun öldüğünü, bu yüzden psikolojisinin bozuk olduğu için bebeği Mardin'e götürmek için kaçırdığını söylediği öne sürüldü. Emniyetteki işlemlerinin ardından "çocuğun kaçırılması ve alıkonulması" suçundan işlem yapılarak adliyeye sevk edilen Hülya A., çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.