Eğitim camiasına acı haber! İki öğretmen karşıdan karşıya geçmek isterken öldü

Eğitim camiasına acı haber! İki öğretmen karşıdan karşıya geçmek isterken öldü

Mardin’de, yolun karşısına geçmeye çalışan öğretmenler Büşra Yıldız ve Suzan Basın'a hafif ticari araç çarptı. Nusaybin Devlet Hastanesine kaldırılan öğretmenler tüm çabalara rağmen hayata tutunamadı. Acı haberi alan eğitim camiası hastaneye akın etti

Mardin’in Nusaybin ilçesinde, çevre yolunda karşıya geçmeye çalışan 2 öğretmen, hafif ticari aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Olay, Nusaybin ilçe merkezi Mardin Yolu Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre yolun karşısına geçmeye çalışan Büşra Yıldız (27) ve Suzan Basın’a (28) yoldan geçen ve plakası öğrenilemeyen hafif ticari araç çarptı.

oo.jpg

Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine 112 acil sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Yıldız ve Basın, burada yapılan ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla Nusaybin Devlet Hastanesine kaldırıldı.

ooo.jpg

Talihsiz öğretmenler, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

ooooooooo.jpg

İlçe merkezindeki Nusaybin Oğuzhan İlkokulunda öğretmen oldukları öğrenilen Yıldız ve Basın’ın kaza yaptıkları haberini alan aileleri ile eğitim camiası hastaneye akın etti.

oooooooooooooooooo.jpg

Olayla ilgili geniş çapta inceleme başlatıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.