Diyarbakır bu hainleri konuşuyor! Sağlık görevlilerine saldırdılar ve hakaret ettiler

Diyarbakır bu hainleri konuşuyor! Sağlık görevlilerine saldırdılar ve hakaret ettiler

Diyarbakır'da 112 sağlık ekibi ihbar üzerine gittiği evde korona virüs hastasını alıp hareket ettiği sırada hasta yakınlarının ambulansa alınmasının uygun olmadığını belirtmesi üzerine hakaret ve tehdit ve saldırıya maruz kaldı.

Olay, Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesi Yeniköy Mahallesi'nde yaşandı. Edinilen bilgilere göre, korona virüs teşhisi konulan hastanın yakınları 112 Acil Servis'i arayarak hastalarının durumunun kötü olduğunu bildirmesi üzerine kısa sürede giden sağlık ekipleri hastaya müdahale ettikten sonra hastaneye götürmek için ambulansa aldı.

AMBULANS HAREKET HALİNDEYKEN SALDIRIP HAKARET ETTİLER

Ambulans hareket ettiği sırada hasta yakınları da ambulansa binmek istemesi üzerine, sağlık görevlileri hasta yakınlarının korona virüs olma tehlikesiyle karşı karşıya oldukları belirterek hasta yakınlarını alınamayacaklarını söylediler.

SALDIRI KAMERAYA YANSIDI

Sağlık ekiplerinin sözlerine kızan hasta yakınları ambulans hareket ettiği sırada cama ve ambulansa yumruk atıp sağlık çalışanlarına, hakarette bulunup tehdit ederek saldırdılar. Sağlık görevlilerinin yaşadıkları o anlar ise cep telefonu kamerasına anbean yansıdı.

SAĞLIKÇILAR ŞİKAYETÇİ OLDU

Yaşanan olayın ardından bölgeden uzaklaşan sağlık görevlileri, korona virüs hastasını hastaneye bıraktıktan sonra en yakın karakola gidip kameraya kayıtlarıyla birlikte hasta yakınlarından şikayetçi oldu.

Olayla ilgili inceleme sürüyor.

Diyarbakır bu hainleri konuşuyor! Sağlık görevlilerine saldırdılar ve hakaret ettiler

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.