"Diriliş Ertuğrul"un oyuncuları Konya'da

"Diriliş Ertuğrul"un oyuncuları Konya'da

KONYA (AA) - TRT'nin dizisi "Diriliş Ertuğrul"un oyuncuları Konya'da Selçuklu Belediyesi'nin düzenlediği organizasyon kapsamında halka açık söyleşide...

KONYA (AA) - TRT'nin dizisi "Diriliş Ertuğrul"un oyuncuları Konya'da Selçuklu Belediyesi'nin düzenlediği organizasyon kapsamında halka açık söyleşide vatandaşlarla buluştu.

Mevlana Müzesi ve Konya Tropikal Kelebek Bahçesi'ni ziyaret eden oyuncular ardından Selçuklu Belediye binası önünde gerçekleşen halka açık söyleşiye katıldı.

Dizide Ertuğrul'u canlandıran Engin Altan Düzyatan, Turgut Alp'i canlandıran Cengiz Coşkun, Doğan Alp'i canlandıran Cavit Çetin Güner, Bamsı karakterini canlandıran Nurettin Sönmez ve İbn-i Arabi'yi oynayan Osman Soykut söyleşide yer aldı.

Düzyatan, burada yaptığı konuşmada, Türkiye'de tarihi dizi çekmenin zor olduğunu belirtti.

Kılıçla dövüşecek eğitimli oyuncu sayısının çok az olduğunu vurgulayan Düzyatan, "Dış mekanlarda çektiğimiz için doğa şartlarıyla bire bir uğraşmak zorunda kalıyoruz. Eğer dizideki dünyayı doğru kurmazsanız seyirci size inanmıyor. Başarılı tarih dizisi için iyi bir ekip gerekir. Biz de bu ekibi sağladığımız için halk bu diziyi sevdi." ifadelerini kullandı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :