Direksiyon başında hapşıran sürücü aydınlatma direğini devirdi

Direksiyon başında hapşıran sürücü aydınlatma direğini devirdi

Antalya'nın Manavgat ilçesinde şehir içi midibüs sürücüsü, hapşırık sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek aydınlatma direğine çarptı. Olay, Sanayi Mahallesi'nde Barbaros Caddesi'nde meydana geldi.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bugün sabah saatlerinde yaşanan ilginç bir kaza, sürücünün "hapşırık" iddiasıyla gündeme geldi. Sanayi Mahallesi'nde seyir halinde olan 07 J 2113 plakalı şehir içi midibüs, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Barbaros Caddesi'nde bulunan aydınlatma direğine çarptı.

Kazanın etkisiyle direk devrilerek sokak karanlığa bürünürken, olay yerine gelen vatandaşlar, midibüs sürücüsünün ilginç bir açıklamada bulunduğunu belirtti. Sürücü, olayın ardından gelenlere "Hapşırınca direksiyon hakimiyetimi kaybettim ve direğe çarptım" dedi.

Midibüs, olay yerine çağrılan çekici vasıtasıyla kaldırılırken, devrilen aydınlatma direği de görevliler tarafından yerinden kaldırıldı. Kazada ölen ya da yaralanan olmazken, ilginç kaza çevredeki vatandaşlar arasında konuşulan bir konu haline geldi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.