Deresallar araç filosunu Fiat Linea ile yeniledi

Deresallar araç filosunu Fiat Linea ile yeniledi

Konya’da pek çok tanınmış markanın gıda distribütörlüğünü yapan Deresallar A.Ş. pazarlama saha ekibinin araçlarını Fiat Linea ile yeniledi.

Deresallar A.Ş.  pazarlama saha ekibinin araçlarını Fiat Linea ile yeniledi. 24 adet ikinci el araçlarını veren Deresallar A.Ş. Fiat Konya Bayisi Koyuncu Otomotiv’den 2013 model 15 adet yeni Linea aracını teslim aldı. Teslimat töreninde konuşan Deresallar A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Deresal, yıpranan araçlarını yenilerken sahadaki satış ekibinin daha verimli çalışmasını düşündüklerini belirterek, “Şirket olarak sıfır araç avantajlarından faydalanıp Koyuncu Fiat’ın ayrıcalığını yaşayacağımızı düşünerek araç filomuzu yeniledik. Şimdilik 15 yeni araç ile güncelledik. Önümüzdeki günlerde de 15 adet Fiat Liena daha almayı planlıyoruz” dedi.

KOYUNCU’DAN TAKAS AYRICALIĞI

Koyuncu Fiat Genel Müdürü Fatih Güneş de konuşmasında, Deresallar’ın Fiat’ı ve Koyuncu Otomotiv’i tercih etmesinden dolayı gurur duyduklarını belirterek, “Konya’mızın saygın firmalarından olan Deresallar A.Ş.’nin kullandığı araçlarını takas yoluyla alarak 2013 model yeni Fiat Linea teslim ediyoruz. Yaptığımız bu teslimatın diğer bir önemi de takas yoluyla filo yenilemenin örnek teşkil etmesi de önemli bir ayrıntı” diye konuştu. Konuşmaların ardından Koyuncu Fiat Genel Müdürü Fatih Güneş, Deresallar A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Deresal’a Fiat rozeti taktı, ardından araçların teslimatı gerçekleştirildi. Araç ruhsatlarını alan Deresallar satış ekibi yeni Linea’larla sahaya çıktı. Haber Merkezi