"Demokrasi şehitleri" için bağış kampanyası düzenlendi

"Demokrasi şehitleri" için bağış kampanyası düzenlendi

Akdeniz Elektrik, 15 Temmuz'daki darbe girişiminde şehit olanların yakınları için başlattığı kampanya kapsamında toplanan bağışı ailelerine teslim etti

ANTALYA (AA) - Akdeniz Elektrik, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbeye karşı duran demokrasi şehitlerinin aileleri için bağış kampanyası düzenledi.

Akdeniz Elektrik'ten yapılan yazılı açıklamaya göre, 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan vatandaşların ailelerine destek olmak amacıyla kurum çalışanları tarafından bağışlar toplandı. 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan Burdur'dan Akif Altay, Antalya'dan Muhammet Oğuz Kılınç, Korkuteli ilçesinden Yasin Ağıroğlu ve Manavgat'tan Cennet Yiğit'in ailesi için Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının izniyle Akdeniz Elektrik çalışanlarının topladığı bağış tutarı kadar da şirket destekte bulundu.

Akdeniz Elektrik Konuk Evi'nde düzenlenen şehit aileleriyle buluşma programına, Akdeniz Elektrik Dağıtım AŞ Genel Müdürü Murat Yiğit, CLK Akdeniz Elektrik Perakende Satış AŞ Genel Müdürü Halit Bakal ve AKDEN Enerji Dağıtım ve Perakende Satış Hizmetleri AŞ Genel Koordinatörü Bahadır Müdüroğlu katıldı.

Toplanan bağış, 4 şehidin ailesine eşit miktarda dağıtıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Genel Müdür Bakal, vatanları uğruna canlarını veren şehitlere Allah'tan rahmet dileyerek, şirket olarak çalışanların bağışı organize etmelerinin kendilerini duygulandırdığını ifade etti. Bakal, "Umuyoruz bu bağışlarla şehit ailelerimizin yaralarını bir parça da olsa sarabiliriz." değerlendirmesinde bulundu.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :