Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan Aksaray'da Konuştu

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan Aksaray'da Konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Aksaray’da halka hitap etti.

Cumhurbaşkanı konuşmasında HDPEş Başkanı Demirtaş, CHP Lidri Kılıçdaroğlu, Fetullah Gülen ve Doğan Medyası sahibi Aydın Doğan olmak üzere bir çok isim hakkında çarpıcı söylemlerde bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Aksaray'da halka hitap etti. Cumhurbaşkanı konuşmasında HDPEş Başkanı Demirtaş, CHP Lidri Kılıçdaroğlu, Fetullah Gülen ve Doğan Medyası sahibi Aydın Doğan olmak üzere bir çok isim hakkında çarpıcı söylemlerde bulundu.Halka hitabı sırasında bir çok önemli konuya değinen Erdoğan'ın konuşmasından kısaca başlıklar şöyle:

“Milletimize tepeden bakanları sizlerle alt ettik, Ankara'yı mekan tutup Aksaray'ın yolunu unutanlardan olmadık. Siyasi hayatımız boyunca bizim yerimiz daima milletin yanıydı. Biz millete efendi olmaya değil hizmetkar olmaya geldik. Nerede zulüm varsa oraya gittik.

Bunlar değil mi zorunlu din derslerini kaldıracağız diyenler. Kürt kardeşlerime özellikle sesleniyorum. Biz yaratılanı yaratandan ötürü sevdik. Kimsenin kimseden üstünlüğü yoktur. Üstünlük sadece Takvadadır.

Ana muhalafetin başındaki isim imam hatipleri kapatacağız diyor. 1+8+4'ü biz daha önce gördük. Bu imam hatiplerin orta kısmının kapatılması demek. İmam hatipli öğrenci sayısı 60 bine kadar düşmüştü şimdi tekrar 1 milyona yükseldi. Bende imam hatipliyim, çocuklarımda öyle hiçbir zararını görmedik.

Gittiği her yerde taşeronu kaldıracağım diyor. Maden kaldıracaksın sizin belediyelerden başlayalım.

Asgari ücretle ilgili çark etmeye başladı. Seçim günü gelmeden emeklilerle ilgili vaadinden de cayabilir.

Bu millet MHP'ye DSP'ye ve ANAP'a görev vermedi mi? Niye 3,5 yılda bırakıp kaçtılar. Bunlara 5 koyun verin güdemezler. Bunlar milleti cahil yerine koymaya alışmışlar. Bidon kafalı diyorlar. Artık bunları bu millete yutturamayacaklar. Nerede kan varsa orada bunlar var. 6-7 Ekim olaylarında insanları bunlar sokağa çağırdı. Yasin Börü'yü şehit edenlerin bu ülkede demokrasiden bahsetme hakkı var mı?

Demokrasi sicili bozuk Doğan Grubu bunları reklam yapıyor. Bunların tek hedefi 2023 hedefine ilerleyen Türkiye'yi rayından çıkartmak.

Hocaefendi neden kaçtın gittin ya? Neden Amerika'ya gittin. Gidecektin madem Medine'ye gitseydin.”

Etiketler :