Büşra Büyükşen'in 3 yıl önceki röportajı ortaya çıktı

Konya'da Necla ve Metin Büyükşen çifti cinayetinin üzerindeki sır perdesi kaldırılmaya çalışılıyor. Aralarında Büşra’nın da bulunduğu 24 kişiyi özel ekip sorguluyor. Bu esnada Büşra'nın ilk röportajı da ortaya çıktı.

Konya'nın Karatay ilçesindeki evlerinde, 54 yaşındaki Necla ile 55 yaşındaki eşi Metin Büyükşen, kar maskeli biri tarafından pompalı tüfekle öldürüldü. Çiftin üç çocuğundan biri olan Büşra Büyükşen o korkunç cinayetin tek tanığı oldu.

Büyükşen çiftinin öldürüldüğü sırada evde bulunan ve iddiasına göre saldırganın tüfeğin dipçiğiyle başına vurmasında sonra ölmüş gibi davranıp, yatak odasının penceresinden atlayıp, yoldan geçen komşularına ait otomobille jandarma haber veren kızları Büşra Büyükşen sorgulama kapsamında, keşif için olayın meydana geldiği eve getirildi.

Büşra Büyükşen'in 3 yıl önce A Haber'e verdiği röportaj ortaya çıktı. İşte Büşra Büyükşen'in cinayetin yaşandığı o gece için söylediği sözler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.