Büşra Büyükşen ve Betül Büyükşen konuştu

Büşra Büyükşen ve Betül Büyükşen konuştu

Literatüre yanlışlıkla işlenen cinayet olarak geçen Büyükşen cinayetinde azmettiriciler ve yardım edenler tutuklanırken olayın tanığı Büşra Büyükşen ve gelin Betül Büyükşen açıklamalarda bulundu.

Konya’da işlenen Büyükşen cinayetinde Osman Büyükşen’in müthiş mücadelesi karşılığını aldı ve 3 yıldır çözülmeyi bekleyen cinayet nihayet çözüldü.

JASAT dedektiflerinin kararlı takibi sonucu cinayetin yanlışlıkla işlendiği belirlendi.

Aile üyeleri ise yaşananlar sonrası açıklamalarda bulundu.

HAKKIMI HELAL ETMİYORUM

Ailenin küçük çocuğu Büşra Büyükşen, yaşanan süreçte kendisinin yalan söylediğini iddia edenler olduğunu ve gerçekleri anlatmadığı yönünde kendisine baskı yapanlar olduğunu dile getirerek yaşadıklarını anlatmaya çalıştığını vurguladı.

“Anne ve babamı geri getirmeyecek ama geride kalan kişiler için hayat daha belirgin ve daha huzurlu geçecektir diye düşünüyorum. Çünkü 3 yıllık süreç bizim için çok zorlu geçti, bir bilinmezlikle, bir şüpheyle, bununla beraber acı ve öfkeyle yaşamak bunu da iki kat yaşamak hem annem hem babam için yaşamak gerçekten zordu” diyen Büşra Büyükşen, canlı yayında kendisine “Tutturdun bir türkü” diyen Müge Anlı’ya ithafen “Hakkımı helal etmiyorum” dedi.

CANLI YAYINDA HAK VERİYORUM DEMİŞTİ

ATV’de yayınlanan Tatlı Sert programında Müge Anlı’nın “Böyle olması imkânsız. Dışardan bakanlar inanır mı sence bu anlattıklarına” cümlesine Büşra Büyükşen kendisine sosyal medyadan gelen yorumlara “Hak veriyorum” cevabını vermişti.

3 YILDIR BAYRAM YAPAMIYORDUK

Cinayette üzerinde çıkan swap izleri ve kuzeni Mehmet Ali Dayanır’la konuşmaları ortaya çıkan gelin Betül Büyükşen ise yükümlülüğün kendilerinden kalktığını ifade ederek “Bizim ilk defa kendimizi bırakıp, anne ve babamıza üzülme şansımız oldu. Yapanların, eli olanların daha ağır cezalar çekmesini isterim" ifadelerini kullandı.

SWAP İZLERİYLE İLGİLİ AÇIKLAMA GELMEDİ

Müge Anlı’nın sunduğu programda ilk kez yayınlanan cinayetten sonra aile üyelerinden alınan swap örnekleriyle ilgili henüz bir açıklama gelmedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.