Bu görüntüler Konya’da çekildi! Minibüsteki yolcuları indir indir bitmedi

Özellikle son günlerde artan koronavirüs vakalarıyla adı anılan Konya’da Emniyet Müdürlüğü ekipleri çalışmalarını sıklaştırdı. Kentin her yerinde ekipler denetimlerini sürdürüyor.

Türkiye’de 10 Mart’tan bu yana görülen koronavirüs salgınında kritik eşikler geride kaldı derken yeniden artan vakalar vatandaşı yine de korkutmaya yetmiyor.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sürekli sosyal mesafe ve tedbir vurgusu yaparken vakaların en çok arttığı 3’üncü kent olan Konya’da vatandaşlar tedbir almakta zorluk yaşıyor.

Konya Emniyet Müdürlüğü ekipleri de şehir içinde yaptıkları çalışmalarla özellikle sosyal mesafe kuralını vatandaşlara hatırlatıyorlar.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü’nün sosyal medya sayfasından yapılan açıklamada 25 Temmuz 27 tarihleri arasında 11 Minibüs sürücüsüne fazla yolcu taşımaktan, 661 Sürücüye hız sınırı ihlali, 184 Sürücüye park yasağı, 338 Sürücüye cep telefonu ile konuşmaktan işlem yapıldığı bildirildi.

Ekiplerin kameralarına takılan görüntülerde ise ilginçlikler serisi arka arkaya geldi. Bir minibüsten fazla yolcuları indiren ekipler yolcuları teker teker saydı.

VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar