Konya Akşehir’de TOKİ Kurası Çekildi: 357 Konut İçin 347 Hak Sahibi Belirlendi
TOKİ tarafından Konya’nın Akşehir ilçesinde inşa edilen 357 konutluk proje için beklenen kura çekimi gerçekleştirildi. 347 hak sahibinin belirlendiği kura çekimi, şeffaflık ilkesi doğrultusunda canlı yayınla kamuoyuna açık şekilde yapıldı.
Kura çekimi canlı yayınlandı
Hak sahiplerinin belirlendiği kura çekimi, vatandaşların süreci anlık olarak takip edebilmesi amacıyla canlı yayın aracılığıyla gerçekleştirildi. Kura sonucunda Akşehir TOKİ projesinde konut almaya hak kazanan isimler netleşti.
TOKİ projeleriyle konut ihtiyacına çözüm
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, dar ve orta gelirli vatandaşların konut ihtiyacını karşılamak amacıyla Türkiye genelinde olduğu gibi Konya’da da projelerini sürdürüyor. Akşehir TOKİ konutları için yapılan kura çekiminin ardından, hak sahiplerine yönelik teslim ve sözleşme sürecine ilişkin detayların ilerleyen günlerde açıklanması bekleniyor.








