Bu arabadan Türkiye'de 3 tane var

Bu arabadan Türkiye'de 3 tane var

Maserati GranTurismo Sport fuara özel geliyor

İstanbul Autoshow Fuarı kapsamında Maserati'nin GranTurismo modelinin 460 HP'lik en güçlü versiyonu olan ve Türkiye 'de ilk etapta 3 adet satılan Maserati GranTurismo Sport modeli de görücüye çıkacak.

Tofaş açıklamasına göre, 5 yılda dünya çapında15 bin adetten fazla satılan Maserati GranTurismo modelinin başarısını daha da yukarılara taşımaya hazırlanan Maserati GranTurismo Sport, Türkiye'de 317 bin avrodan başlayan anahtar teslim fiyatıy satılıyor.

Saatte 300 kilometrelik son hız değeriyle dikkat çeken ve 317 bin avrodan başlayan anahtar teslim satış fiyatlı Maserati GranTurismo Sport, Tofaş çatısı altında yer alan FerMas tarafından spor otomobil severlerin beğenesine sunuluyor.

Maserati GranTurismo Sport, yenilenmiş tasarımı ve performans bakımından sporcu doğasını daha da ileriye taşıyan yeni teknolojik özellikleri sayesinde bir adım öne çıkıyor. Maserati GranTurismo Sport'un 460 HP güç ve 520 Nm tork üreten 4,7 litrelik V8 motor, 6 ileri vitesli 2 ayrı otomatik şanzıman ile kombine edilebiliyor.

Önceki ve Sonraki Haberler