Böbrek hastası olan 66 yaşındaki İlhan İrem'in durumu ağır

Böbrek hastası olan 66 yaşındaki İlhan İrem'in durumu ağır

'Yazık oldu yarınlara' , 'Anlasana' , 'Konuşamıyorum' gibi Türk poz müziğine altın harflerle kazınan eserleri kazandıran İlhan İrem'in sağlık durumuna ilişkin üzücü haber geldi. İlhan İrem için yakınları dua istedi.

Türk pop müziğinin önemli isimlerinden 66 yaşındaki şarkıcı İlhan İrem'in sağlık durumunda yaşanan son gelişme sevenlerini üzdü. İlhan İrem böbrek rahatsızlığı sebebiyle diyaliz tedavisi görüyor. Sanatçının son zamanlarda durumunun ağırlaştığı öğrenildi. İrem'in sağlık durumunun iyiye gitmediği iddia edildi.

Bir süredir böbrek rahatsızlığı sebebiyle diyaliz tedavisi gören usta sanatçının durumunun ağırlaştığı öğrenildi.

Akşam’ın haberine göre İlhan İrem’in yakınları sevenlerinden dua istedi. 2016 yılında rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan İrem, iki gün diyaliz makinasına bağlanmıştı.

İlhan İrem'in son paylaşımlarından biri ise 14 Şubat tarihindeydi. İlhan İrem'den eşi Hansu İrem için Sevgililer Günü'nde çok özel bir paylaşım gelmişti.

Sanatçı İlhan İrem sosyal medya hesabından eşi Hansu İrem ile birlikte fotoğrafını paylaşarak; "Seninle rüyalarda gibiyiz!" notunu düşmüştü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler