BlueMotion teknolojili Caravelle satışta!

BlueMotion teknolojili Caravelle satışta!

Ekonomik tüketim değerleri sunan Caravelle BlueMotion, 71.245 TL'lik anahtar teslim fiyatıyla alınabiliyor

Volkswagen Caravelle, ekonomik motor seçeneğiyle bayilerde. Volkswagen'in geliştirdiği BlueMotion teknolojisi ve Start-Stop sistemiyle çevreyi korumak isteyen bu Caravelle, Fren Enerjisi Geri Kazanım Sistemi, tekerlek spoileri ve düşük yuvarlanma direncine sahip lastikler gibi donanımlarıyla düşük bir yakıt tüketimi vaat ediyor.

2 litrelik TDI motoru 115 bg güç üreten ve 100 km'de ortalama 6.8 lt yakıt tüketim değeriyle dikkat çeken Caravelle BlueMotion, 71.245 TL'lik anahtar teslim fiyat etiketi taşıyor.

Caravelle BlueMotion'da yer alan Start-stop sistemi, kırmızı ışıkta ya da trafikteki duraklamalar sırasında motorun çalışmasını durdurarak, yakıt tüketimini ve CO₂ emisyonunu azaltıyor. Yakıt tüketim değerini normal kullanıma oranla yüzde 5 oranında azaltan Start-stop sistemi devreye girdiğinde radyo, klima ve aydınlatmalar çalışmaya devam ediyor.

Sistem yalnızca, motor soğukken, manevra yaparken ya da geri giderken, frenleme ya da direksiyon desteği gerektiğinde; hızlı, yüksek ısıtma, soğutma veya fan çıkışı sırasında veya römork çekerken devre dışı kalıyor.