Başkan Kılca ve Genç Ulubatlı Hasan Mahallesi’nde vatandaşların taleplerini tek tek dinledi

Başkan Kılca ve Genç Ulubatlı Hasan Mahallesi’nde vatandaşların taleplerini tek tek dinledi

Konya'nın Karatay İlçesi Belediye Başkanı Hasan Kılca, Ulubatlı Hasan Mahallesi’nde vatandaşlarla buluşarak bölgenin taleplerini tek tek dinledi

Konya'nın Karatay İlçesi Belediye Başkanı Hasan Kılca, Cuma Buluşmaları kapsamında her hafta bir mahalleyi ziyaret ediyor. Başkan Kılca, bu hafta Ulubatlı Hasan Mahallesi’nde Hacı Musa Efendi Camii’ndeki Cuma Namazı sonrası vatandaşlarla buluşarak bölgenin taleplerini istişare etti.

Vatandaşların istek ve taleplerini dinleyen Başkan Hasan Kılca, belediyenin bölgede yürüttüğü çalışmalarla ilgili de istişare etti. Cuma Buluşması’na AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç de Hasan Kılca’ya eşlik etti.

Vatandaştan alınan enerji Karatay’a hizmet olarak dönüyor

Karataylıların mutluluğu için yoğun bir gayretin içerisinde olduklarını söyleyen Hasan Kılca, mahalle ziyaretleri sayesinde vatandaşlardan aldıkları enerjinin yine vatandaşa ve Karatay’a hizmet olarak döndüğünü aktardı.

Kılca, “Hemşehrilerimizle hasbihal etme fırsatı bulduğumuz Cuma Buluşmaları programlarımıza devam ediyoruz. Hemşehrilerimizin dertlerini, taleplerini ve beklentilerini dinlemeye, hayır dualarını alıyoruz. Bu buluşmalarımız, hemşehrilerimizle aramızdaki dayanışmaya da büyük katkı yapıyor. Hep birlikte ilçemizin geleceği için hasbihal ediyoruz. Bizim için önemli olan ve bizleri mutlu eden, her daim vatandaşlarımızın arasında olmak ve onlara hizmetkâr olmaktır. Hemşehrilerimizden aldığımız enerji, destek ve güvenle, yine hemşehrilerimize hizmet ediyoruz. Karataylıların dertleriyle dertleniyor, dertlere çözüm buluyor, mutluluklarına ortak oluyoruz. Rabbim bu birliğimizi, dirliğimizi daim kılsın inşallah” dedi.

ulubatlihasan-mahallesi-cuma-bulusmasi-4.jpg

ulubatlihasan-mahallesi-cuma-bulusmasi-7.jpg

ulubatlihasan-mahallesi-cuma-bulusmasi-2.jpg

ulubatlihasan-mahallesi-cuma-bulusmasi-5.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.