Bakan Kasapoğlu Konya İslami Dayanışma Oyunları Köyü'nü açtı

Bakan Kasapoğlu Konya İslami Dayanışma Oyunları Köyü'nü açtı

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Konya İslami Dayanışma Oyunları'nda kullanılacak Oyunlar Köyü'nün açılışını yaptı

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Konya'da 5. İslami Dayanışma Oyunları’nda kullanılacak Oyunlar Köyü'nün açılışını gerçekleştirdi.

Konya'nın ev sahipliğinde İslam ülkeleri arasında düzenlenen en büyük spor organizasyonu olan 5. İslami Dayanışma Oyunları için hazırlıklar sürüyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Konya'ya kazandırılan olimpik yüzme havuzunun açılışını yapan Bakan Mehmet Muharrem Kasapoğlu, ardından İslami Dayanışma Oyunları’nda Oyunlar Köyü olarak kullanılacak Şems Tebriz-i Yurdunu ziyaret ederek açılışını yaptı.

Oyunlar Köyü'nü gezen Bakan Kasapoğlu'na Konya Valisi Vahdettin Özkan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Konya milletvekilleri Selman Özboyacı, Orhan Erdem, Hacı Ahmet Özdemir, Gülay Samancı, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ve Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı da eşlik etti.

(ayrıntılar gelecek)

Resim

Resim

Resim

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.