Arı Zehri ve Propolis İçeren Ürünler İngiltere'de Büyük İlgi Gördü

Arı Zehri ve Propolis İçeren Ürünler İngiltere'de Büyük İlgi Gördü

İngiltere'deki Natural & Organics Products Europe Fuarı'nda arı zehri ve propolis içeren ürünler, Dr. Aslı Elif Tanuğur Samancı'nın liderliğindeki BEE'O tarafından büyük beğeni topladı.

İngiltere'nin ev sahipliğinde gerçekleşen Natural & Organics Products Europe Fuarı, doğal ve sağlıklı ürünlerin önemini vurguladı. Fuar kapsamında düzenlenen İnovasyon Yarışması'nda, arı zehri ve propolis içeren ürünlerle dikkat çeken BEE'O, büyük bir başarı elde etti. Kurucusu ve Genel Müdürü Dr. Aslı Elif Tanuğur Samancı, arı ürünlerinin değerini dünya geneline tanıtmak için önemli adımlar attıklarını belirtti.

İnovasyon Yarışması'nda iki farklı ürünüyle finalist seçilen BEE'O, arı zehri ve propolis içeren ürünleriyle jüriyi etkiledi. Dr. Aslı Elif Tanuğur Samancı, bu başarının hem ülke temsili açısından hem de şirketin inovasyon gücünü göstermesi bakımından büyük bir değer taşıdığını ifade etti. "Arı varsa hayat var" diyerek arı ürünlerinin önemine vurgu yaptı.

Dr. Samancı, arı zehrini cilt bakımı için özel ve doğal bir bileşen olarak nitelendirdi. "Uzun yıllardır apiterapide kullanılan arı zehriyle cilt bakımı formülasyonlarının dünya pazarında bulunmaması, bizim için bir fırsat oldu" diyen Samancı, BEE'O Apibeauty Arı Zehirli Anti-Aging ürünlerinin bu alanda öncü olduğunu belirtti. Ayrıca, literatürdeki faydaları dikkate alarak arı zehri içeren dermokozmetik ürünlerin geliştirilmesi çalışmalarının devam ettiğini vurguladı.

İngiltere'deki fuar, doğal ve organik ürünlerin yanı sıra, bilimsel araştırmalara dayalı inovatif ürünlerin de önemini bir kez daha ortaya koydu. BEE'O'nun arı zehri ve propolis içeren ürünleri, sağlık ve güzellik alanında doğal çözümler arayan tüketicilerin dikkatini çekmeye devam ediyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.