Ankara'daki marketlere indirim çağrısı

Ankara'daki marketlere indirim çağrısı

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran, Cumhuriyet'in 100. yılında Türkiye'deki işletmeleri enflasyonla mücadeleye destek vermeye davet etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın gıda perakendecilerine yönelik başlattığı "indirim kampanyası" çağrısına katkı sunan ATO Başkanı, enflasyonla mücadeleyi en öncelikli sorun olarak tanımlayarak, bu soruna karşı birlikteliği vurguluyor.

Baran, hükümetin ekonomik denge sağlama ve enflasyonu düşürme çabalarını desteklerken, bu sürecin tüm kesimlerin katkısıyla başarılı olabileceğini belirtiyor. Enflasyonla mücadelede tüm kesimlerin bir araya gelmesi gerektiğini vurgulayan Baran, Cumhuriyet'in 100. yılına yakışır bir şekilde birlik ve beraberlik içinde hareket etmenin önemine işaret ediyor.

ATO Başkanı, gıda perakendecileri ve tedarik zincirinde bulunan diğer sektörlerin enflasyonla mücadeleye katkı sağlamak için fiyat indirimlerini gerçekleştirmesinin, ekonomik sıkıntıları azaltmada etkili olacağını belirtiyor. Ayrıca, tekstil, halı-mobilya, beyaz eşya ve küçük ev aletleri sektörlerine de hükümetin başlattığı indirim kampanyasına katılma çağrısında bulunuyor.

Baran, ATO üyelerine seslenerek, enflasyon ve hayat pahalılığının gelirleri ve sermayeleri erittiğine dikkat çekiyor. Pandemi döneminde yaşanan zorlukları ve ATO üyelerinin katkılarını anımsatıyor ve enflasyonla mücadele için birlik ve kararlılık gerektiğini vurguluyor. Marketlerden başlayarak, tüm üyeleri fiyat indirimleri yapmaya davet ediyor.

ATO Başkanı Gürsel Baran'ın çağrısıyla, Türkiye'deki işletmeler, Cumhuriyet'in 100. yılında enflasyonla mücadeleye aktif katkı sağlama yolunda bir araya gelirken, ekonomik istikrarın ve refahın artırılmasına destek veriyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.