Ankara depremi Konya'yı etkiler mi? Konya'da son deprem ne zaman oldu?

Ankara depremi Konya'yı etkiler mi? Konya'da son deprem ne zaman oldu?

Ankara'da yaşanan depremin ardından gözler Konya'ya çevrildi. Son olarak en büyük şiddetli depremi 5,4'le 2009'da gören Konya'da bazı vatandaşlar Ankara depremini hissettiklerini söylediler.

Art arda 3 deprem yaşayan Ankara'daki depremin ardından gözler Kandilli Rasathanesi ve AFAD'a çevrilirken başkentte yaşayan vatandaşlar hareketli bir gece yaşayacak gibi görünüyor.

Çankırı'da da hissedilen depremle birlikte bölgede bulunan şehirler de teyakkuza geçti. Kuzey Anadolu fayından etkilendiği düşünülen başkent insanını rahatlatacak en güzel bilgi ise hasarlı binanın olmaması oldu.

Konya'da ise bazı vatandaşlar depremi hissettiklerini iddia ettiler. Sosyal medya paylaşımlarında depremi hissettiğini söyleyen vatandaşların bazıları kendini sokağa attı.

Kandilli Rasathanesi'nin sitesinde yer alan bilgilerde Konya'da en son yaşanan depremin Kulu ilçesinde 1.8 büyüklüğünde olduğu bildirildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum