Anadolu Ajansının 96. kuruluş yıl dönümü

Anadolu Ajansının 96. kuruluş yıl dönümü

Samsun Valisi Şahin:- "Türk basınının da gelişmesine önemli katkılar sağlayan ve bugün yerli ve yabancı basın kuruluşlarının güvenilir haber kaynakları arasında yer alan Anadolu Ajansı, bu ciddiyet ve sorumluluğunu korumaya devam etmektedir"

SAMSUN (AA) - Samsun Valisi İbrahim Şahin, Türk basınının gelişmesine önemli katkılar sağlayan, yerli ve yabancı basın kuruluşlarının güvenilir haber kaynakları arasında yer alan Anadolu Ajansı, bu ciddiyet ve sorumluluğunu korumaya devam ettiğini ifade etti.

Şahin, Anadolu Ajansının kuruluşunun 96. yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, zor şartlar altında kurulan ve kurulduğu günden bu yana kamuoyunu aydınlatma görevi yürüten Anadolu Ajansının kendisini sürekli yenileyerek, geliştirerek güvenilir habercilik anlayışını başarıyla temsil ettiğini belirtti.

Anadolu Ajansının iletişim teknolojilerindeki gelişmeleri yakından takip ederek yurt içi ile dışındaki örgütlenmesini geliştirdiğini vurgulayan Şahin, Ajansın çok yönlü ve hızlı haber akışıyla görevini en işi şekilde yerine getirmeye çalışan kurumlar arasında yer aldığını ifade etti.

Vali Şahin, mesajında şu görüşlere yer verdi:

"Türk basınının da gelişmesine önemli katkılar sağlayan ve bugün yerli ve yabancı basın kuruluşlarının güvenilir haber kaynakları arasında yer alan Anadolu Ajansı, bu ciddiyet ve sorumluluğunu korumaya devam etmektedir. Milli Mücadele yıllarından bu yana Türkiye'nin sesini dünyaya duyurmaya devam eden Anadolu Ajansının bugün ve gelecekte de ülkemizin ve basınımızın gelişmesi için katkılarına devam edeceğine inanıyorum. Yaygın haber ağı ve hızlı haber akışıyla Türk basınının haber kaynağı Anadolu Ajansının 96. kuruluş yıl dönümünü kutlar, tüm çalışanlarına sevgilerimi sunarım."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :