Alper Gezeravcı geliyor! Ertelenen yolculuk bugün başlayacak

Alper Gezeravcı geliyor! Ertelenen yolculuk bugün başlayacak

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Uluslararası Uzay İstasyonu'ndan dönüş yolculuğu için şartların uygun olduğunu belirterek, Alper Gezeravcı'nın dahil olduğu Ax-3 ekibinin bugün 17.05'te dünyaya döneceğini duyurdu.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, uzaya çıkan ilk Türk vatandaşı Alper Gezeravcı'nın dönüş tarihine ilişkin, "Uluslararası Uzay İstasyonu'ndan dünyaya dönüş yolculuğu bugün 17.05'te başlayacak" dedi.

Bakan Kacır, uzaya çıkan ilk Türk vatandaşı Alper Gezeravcı'nın dönüş tarihine ilişkin sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Dünya'ya dönüş için şartların uyumlu olduğunu bildiren Kacır, "Astronotumuz Alper Gezeravcı'nın da dahil olduğu Ax-3 ekibinden iyi haber var; koşullar olumlu görünüyor. Uluslararası Uzay İstasyonu'ndan dünyaya dönüş yolculuğu bugün 17.05'te başlayacak inşallah" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.