AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hotar:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hotar:

"Türkiye dünyada tüm mazlumların sesi olan tek ülke"

İZMİR (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, "Türkiye dünyada tüm mazlumların sesi olan tek ülke." dedi.

Hotar, partisinin Narlıdere İlçe Teşkilatı'nın Ahmet Piriştina Demokrasi Meydanı'nda düzenlediği iftarda yaptığı konuşmada, ramazan ayının birlik ve beraberlik duygularının tekrar hatırlandığı günler olduğunu söyledi.

Hem dünyaya hem de çevre ülkelere bakıldığından Türkiye'nin birlik ve beraberliğinin ön plana çıktığını kaydeden Hotar, şöyle konuştu:

"Ne kadar şükretsek azdır. Bugünler yoksulları, vatanı olmayanları, vatanından ayrılmak zorunda kalanları ve bir sürü sorunları olanları daha fazla hatırlamaya vesile olan günler. Türkiye dünyada tüm mazlumların sesi olan tek ülke. Belki de bundan dolayı hem ekonomik krizlerden hem de olumsuzluklardan kendisini koruyabildi ve inşallah korumaya devam edecek."

Hotar, AK Parti olarak Türkiye'ye hizmet eden ekibin bir parçası olduklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Bunun dışında başka br amacımız yok, iki kişiden birinin oyunu alan bir parti olarak bunun gereğini yapabilmek ve onlara karşı mahcup olmamak en büyük kaygımız. Bizim de eksiklerimiz hatalarımız olabilir. Ancak bizim bilerek yanlışımız olmaz, yanlış yapanlara bilerek göz yummayız. Bizi farklı kılan bu."

İftara Narlıderelilerin yanı sıra İzmir Milletvekili Necip Kalkan ile İl Başkanı Bülent Delican da katıldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :