Afyon'dan getirdiği binlerce uyuşturucu hapı piyasaya sürecekti! Konya polisine yakalandı

Afyon'dan getirdiği binlerce uyuşturucu hapı piyasaya sürecekti! Konya polisine yakalandı

Afyon'dan yüklü miktarda uyuşturucu getiren otomobil Konya Akşehir'de polis takibine alındı. Araçta yapılan aramada 3 bin 900 adet uyuşturucu hap ele geçirilirken, olayla ilgili bir şüpheli gözaltına alındı

Konya'nın Akşehir ilçesinde polis ekipleri tarafından takibe alınan ve Afyonkarahisar'dan geldiği belirlenen bir araçta yapılan aramada 3 bin 900 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan bir şüpheli adliyeye sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre, Konya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri; uyuşturucunun ülkenin güvenliği açısından oluşturduğu tehdit ile insan sağlığına yönelik zararlarıyla mücadele çerçevesinde ortak bir operasyon gerçekleştirdi.

Narkotik ekipleri yaptığı istihbarı çalışmalar çerçevesinde Akşehir'e yüklü miktarda uyuşturucu madde getirileceği yönünde bilgiler elde etmesi üzerine plakası tespit edile aracı takibe aldı. Afyonkarahisar'dan gelip Konya istikametine gittiğini belirleyen araç, D-300 uygulama noktasında durduruldu.

Araç ve içerisindeki Korkmaz P., (26) isimli şahsın üzerinde yapılan aramada, 3 bin 900 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheli Korkmaz P.'nin, hakkında "Uyuşturucu Madde Bulundurmak, Kullanmak ve Uyuşturucu Madde Ticareti" suçlarından yapılan işlemin ardından adliyeye sevk edildiği bildirildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.