4 yıldır tedavi görüyordu! Şehit Astsubay Kıdemli Üstçavuş Güngör Gençer'e son görev

4 yıldır tedavi görüyordu! Şehit Astsubay Kıdemli Üstçavuş Güngör Gençer'e son görev

İstanbul’da görev başındayken meydana gelen trafik kazasında yaralanan ve 4 yıldır tedavi gördüğü hastanede şehit olan Astsubay Kıdemli Üstçavuş Güngör Gençer, memleketi Niğde'de dualar ve gözyaşlarıyla toprağa verildi

İstanbul’da görev yaparken 1 Nisan 2018'de meydana gelen trafik kazasında yaralanan ve 4 yıldır tedavi gördüğü hastanede şehit olan Astsubay Kıdemli Üstçavuş Güngör Gençer, memleketi Niğde'de dualar ve gözyaşlarıyla defnedildi.

YAKINLARI GÖZYAŞI DÖKTÜ

Şehit Astsubay Kıdemli Üstçavuş Güngör Gençer cenazesi, Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesinde düzenlenen törenin ardından Niğde'ye Fatih Sultan Mehmet Camisi'ne getirildi. Şehidin yakınları tabuta sarılarak gözyaşı göktü.

Şehidin naaşı, İl Müftüsü Osman Ayas'ın kıldırdığı cenaze namazının ardından Niğde Şehitliğine defnedildi.

Törene, şehidin annesi İhsane Gençer, oğlu Ali Güven Gençer (18) ve yakınları ile Vali Mustafa Koç, Jandarma Genel Komutan Yardımcısı Tümgeneral Halis Zafer Koç, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir ve vatandaşlar katıldı.

000.jpg00.jpg.jpg

Resim

Resim

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.