10 Kasım'a doğru

10 Kasım'a doğru

KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kırşehir Milletvekili Salih Çetinkaya, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Çetinkaya, mesajında, Cumhuriyetin...

KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kırşehir Milletvekili Salih Çetinkaya, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Çetinkaya, mesajında, Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete intikalinin yıl dönümünde saygı ve rahmetle andıklarını belirtti.

Türkiye'yi Atataürk'ün gösterdiği muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarma hedefi doğrultusunda var güçleriyle çalıştıklarını vurgulayan Çetinkaya, şunları kaydetti:

"Atatürk, milletimizin tarihinde çıkardığı büyük liderlerden biridir. Askeri becerileri, liderlik ve devlet adamlığı vasıfları ile çağının önünde tarihi bir şahsiyettir. Atatürk, İstiklal Savaşımızın ardından da Cumhuriyetimizi kurarak milletimizin önünde yepyeni ufuklar açmıştır. Bugün hak ve özgürlükler konusunda önemli mesafeler alan Türkiye'nin bir yandan demokrasisini olgunlaştırdığını diğer yandan da yatırım ve büyük projeleriyle ekonomisini güçlendirmekte, vatandaşlarının refah seviyesini artırmak için gayret göstermektedir. Türkiye'yi dünyanın en güçlü ülkeleri arasına sokmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bu, Atatürk'e ve bizlere cennet vatanı miras bırakan atalarımıza karşı bu en büyük sorumluluğumuzdur. Milletimiz binlerce yıldır olduğu gibi birlik ve beraberlik içinde tüm güçlükleri yenecek, örnek bir ülke olmayı sürdürecektir. Bu duygu ve düşünceler ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı ve minnetle anıyoruz."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler