Zade Vital’de “İnovasyona Yönelik Diyaloglar” yeniden başlıyor!

Zade Vital’de “İnovasyona Yönelik Diyaloglar” yeniden başlıyor!

Zade & Zade Vital İbn-i Sina Ar-Ge Merkezi’nde başlığında ve “inovasyona yönelik diyaloglar” temasıyla gerçekleştirilen Cuma seminerleri yeni dönemi ile Helvacızade Grubu’nun tüm Ar-Ge ve Ür-Ge yetkililerini bir araya getiriyor.

 

Türkiye’nin doğal sağlık ürünleri alanındaki ilk olan İbn-i Sina Ar-Ge Merkezi’nde her hafta, alanında fikir lideri bir uzmanın katılımı ile gerçekleşen toplantılarda, toplum sağlığına katkı sağlayacak başlıklar tartışılırken, yenilikçi pek çok ürünün tohumları da atılıyor.

 

135 yıldır faaliyet gösteren Helvacızade Grubu, bugün de Ar-Ge ve inovasyonu odağına alarak geleceğe güçlü adımlarla yürüyor. 1994 yılından itibaren üniversite-sanayi işbirlikleri ile gerçekleştirdiği başarılı projeler ile adından söz ettiren Helvacızade, bu başarısını sağlık alanındaki markası Zade Vital ve Ar-Ge merkezleri ile devam ettiriyor.

İBN-I SINA IŞIĞINDA

Türkiye’nin doğal sağlık destek ürünleri alanındaki ilk Ar-Ge merkezi olan Zade & Zade Vital İbn-i Sina Ar-Ge Merkezi bünyesinde, 2017 yılından itibaren düzenli olarak, gerçekleştirilmekte olan seminerlerinde inovasyon, Ar-Ge ve Ür-Ge’nin temel kavramları konuşuluyor. Bu yolda “bilginin” ve “eğitimin” katkısına inancı büyük olan Helvacızade Grubu her cuma Batı’da “Avicenna” olarak bilinen, Avrupa bilim tarihinde de öneme sahip İbn-i Sina’nın ışığında kurduğu Zade & Zade Vital İbn-i Sina Ar-Ge Merkezi’nde inovasyon, Ar-Ge ve Ür-Ge’nin temel kavramları hakkında eğitimler düzenliyor. FridayVitalogs toplantılarına Helvacızade Grubu’nun tüm Ar-Ge ve Ür-Ge yetkilileri katılıyor.  Bu yılın “İnovasyona Yönelik Diyaloglar”nı; “ülkemiz bitkilerinin faydaları ve bu bitkiler hakkında araştırmalar”, “endüstri 4.0/geleceğin akıllı çözümleri”, “bitki uçucu yağ analizleri için pratik yaklaşımlar”, “ nanoteknoloji”, “probiyotikler ve prebiyotikler” ve “fitoterapi” gibi konular oluşturuyor. “İnovasyona Yönelik Diyaloglar” toplantıları Cuma günleri Zade & Zade Vital İbn-i Sina Ar-Ge Merkezi’nde düzenleniyor.

zade-vital’de-“inovasyona-yonelik-diyaloglar-(1).jpg