Yunus Emre Gayrimenkul ’den Avrupa Hamlesi

Yunus Emre Gayrimenkul ’den Avrupa Hamlesi

Emlak sektörünün önde gelen firmalarından Yunus Emre Gayrimenkul, Almanya Berlin’de 1 Kasım’da şube açarak gurbetçi vatandaşlarımıza Türkiye’den gayrimenkul almaları konusunda ilk adımı attı.

Ferhuniye Mahallesi’nde hizmet veren Yunus Emre Gayrimenkul, emlak ve gayrimenkul sektörüne yenilikler getirmeye devam ediyor. Daha önce Çayırbağı mahallesinde Türkiye’nin en büyük hobi bahçesini Konyalıların hizmetine sunan gayrimenkul firması şimdi de Berlin’de açılan şubesiyle gurbetçilere hizmet verecek.  Yunus Emre Gayrimenkul, son yaptığı atakla Almanya’nın başkenti Berlin’e Türkiye’den gayrimenkul alacak gurbetçilere yerinde hizmet veren şubesini açtı. Berlin Kolonie Panke yerleşkesindeki açılan Yunus Emre Gayrimenkul şubesini anlatan Yunus Emre Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Emre Tam, “Gurbetçilerimize böyle bir hizmeti götürdüğümüz için gururluyuz” dedi.

yunus-emre--(1).jpeg

 

GURBETÇİLERİN HİZMETİNDEYİZ

Yunus Emre Gayrimenkul ’un Berlin’de açılan şubesi hakkında geniş bilgi veren Yunus Emre Tam, Almanya’daki gurbetçilere uygun ödeme koşulları sunarak arsa ve ev satmaya başladıklarını söyledi. 1 Kasım itibariyle Almanya Berlin’de yeni şubeyle hizmetin en kalitesini vermeyi amaçladıklarını anlatan Tam, “Burada şube açarak Almanya’da yaşayan vatandaşlarımıza hizmeti ayağına götürmüş olduk. Artık oradaki vatandaşlarımız Türkiye’de gayrimenkul almak için buraya gelmelerine gerek kalmadan alacakları gayrimenkulün inceleyerek karar verecekler” dedi.

yunus-emre--(2).jpg

GURBETÇİLER SEVİNDİ

Gurbetçi vatandaşların böyle bir girişimciliği olumlu karşıladığını söyleyen Yunus Emre Tam, “Daha önce Türkiye’den gayrimenkul satacak bir emlak şubesi açan olmamış. Gurbetçilerimiz bu girişimciliği gördükten sonra çok sevindiler. Bize gelen her müşteri böyle bir şubenin baştan beri olması gerektiğini söylediler. Yunus Emre Gayrimenkul olarak oradaki vatandaşlarımıza böyle bir hizmeti götürdüğümüz için gururlu ve mutluyuz. Bu konuda ilk olmaktan dolayı da büyük bir sevinç içindeyiz.  Orada gurbetçilerimizle bir araya gelerek bir toplantı yaptık. Gurbetçilerimize Türkiye’de yapılacak yatırımın milli bir yatırım olacağını anlattık. Gurbette kazanılan paraların Türkiye’ye yatırmalarını önerdik. Kendi vatanlarına yatırım yapmaları gerektiğini tüm detaylarıyla anlattık. Gurbetçi vatandaşlarımızdan bu konuda olumlu cevaplar aldık” şeklinde konuştu.

EĞİTİM SEMİNERLERİ BAŞLADI

Yunus Emre Gayrimenkul, Berlin Şubesi’nde hizmet verecek personele eğitim seminerleri verildiğini söyleyen Tam, “Ofisimizi açtıktan sonra orada hizmet verecek arkadaşlarımıza eğitim seminerleri verdik. Verilen seminerlerde, daha iyi hizmet verebilmeleri için gerekli tüm bilgiler verildi. Bizim oradaki amacımız, Türkiye’den toprak veya ev alacak gurbetçi vatandaşlarımıza en kaliteli hizmeti vermektir. Şu ana kadar 100’ün üzerinde Almanya’daki gurbetçi vatandaşlarımıza 100’ün üzerinde satış yaptık. Gurbetçi vatandaşlarımızla sık sık bir araya gelmeye çalışıyoruz. Bunların yanında Almanya Berlin’de inşaat çalışması başlatmayı düşünüyoruz” diye konuştu.

yunus-emre--(1).jpg

YURTDIŞINI HERKES GÖRMELİ

Almanya, Rusya, Hollanda, Ukrayna ve birçok ülkeyi görme fırsatı olduğu söyleyen Tam, Türkiye’deki gençlerin yurtdışını görmelerini tavsiye etti. Özellikle Almanya’dan örnekler veren Tam, “Avrupa ülkeleri ile Türkiye arasında çok büyük farklar var. Dünyevi işlerde Avrupa’yı örnek alarak sistemlerini öğrenmemiz gerek ve burada bizim ne kadar eksik olduğumuz ortaya çıkıyor. Manevi ve aile düzeninde de Türk kültürünün ne kadar önemli olduğunu anlamak için Avrupa yapısına bakmak gerekiyor. Bizim gelenek ve göreneklerine bağlı kalmasının ne kadar önemli ve gerekli olduğu oradaki yaşantılar görülmeden anlaşılmıyor. Avrupa’da artık aile kavramı kalkmış durumda. Biz bu özelliğimizle de Avrupa’dan kat kat öndeyiz diyebilirim” dedi.  Servet R. Çolak – Memleket