Yunak’ta tanıtım toplantısı

Yunak’ta tanıtım toplantısı

Konya-Yunak ilçesinde "Gençlerle Kodlayalım Geleceği Kurtaralım " projesinin tanıtım toplantısı Yunak Kaymakamı Mehmet Erdem Akbulut başkanlığında gerçekleştirildi.

Yunak Kaymakamlığı Proje Ofisi birimine bağlı ilçede görev yapan okul müdürlerinin  yürüttüğü  Konya Ovası Projesi (KOP) kapsamında yürütülen "Gençlerle Kodlayalım Geleceği Kurtaralım " projesini  tanıtmak ve bu tür projelerin yaygınlaştırılmasını sağlamak amacıyla  proje günleri toplantısı düzenlendi.

Yunak Anadolu İmam hatip Lisesi Konferans Salonu'nda Yunak Kaymakamı Mehmet Erdem Akbulut Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıda, ilk ve  orta öğretim düzeyindeki tüm öğrencilere verilecek olan kodlama eğitimi hakkında katılımcılara bilgi verilip görüş alışverişinde bulunuldu.

Kaymakam Akbulut, ilerleyen zamanlarda farklı projelerde STK ‘lar ve diğer resmi kurumlarla paydaşlık içinde ciddi projelere imza atacaklarını da söyledi.

İlçeye katkı sağlayan herkesle her kurumla istişare içinde olacağını söyleyen Akbulut, şikâyet etmekten ziyade istişareye önem vererek  sorunlara daha köklü çözümler getirme gayretinde olacaklarını söyledi.

Toplantıya Kaymakam Akbulut’un yanı sıra İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Muhammet Ali Tokdemir, Mehmet Ali Keleş, Abdullah Tunçez ve okul müdürleri katıldı.