Vatan nöbetindeki askerlere bayram sürprizi! Konya'daki annesiyle görüşürken gözyaşlarını tutamadı

Hava Er Eğitim Tugay Komutanlığı'nda Kurban Bayramı sabahında nöbet kulelerini ziyaret eden komutanlar askerlere sürpriz yaptı. Alperen Altıner, Konya'daki annesi ile görüşürken gözyaşlarını tutamadı. Anne ile evladın bayramlaşması komutanları da ağlattı

Kütahya Hava Er Eğitim Tugay Komutanlığı'nda nöbet tutan askerlere komutanlar bayram sürprizi yaptı. Kulede nöbet tutarken komutanlarının ziyaret ettiği askerler, telefonla aranan ailelerinin bayramını kutlarken, Konya'daki annesiyle konuşan asker duygu seli yaşattı.

KOMUTANLAR NÖBETTEKİ ASKERLERE SÜRPRİZ YAPTI
Kütahya Hava Er Eğitim Tugay Komutanlığı Muhafız Bölük Komutanı Hava Piyade Üsteğmen Halil İbrahim Kaplan ve beraberindeki komutanlar, Kurban Bayramı'nın birinci günü nöbet kulelerini ziyaret etti. Mehmetçiklerin bayramını tebrik eden komutanlar, askerlere aileleriyle görüşüp görüşmediklerini sordular.

DUYGU DOLU ANLAR YAŞANDI

Aileleriyle görüşemediklerini belirten askerlerin ailelerini telefonla arayan komutanlar, onların bayramını tebrik etti. Komutanlar daha sonra nöbet tutan askerleri aileleriyle görüştürdü. Sürpriz telefonla evlatlarıyla konuşan aileler duygusal anlar yaşadı.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Nöbette telefon sürprizi ile karşılaşan Alperen Altıner, Konya'daki annesi ile görüşmesi sırasında gözyaşlarını tutamadı. Anne ile evladın telefonda bayramlaşması komutanları da duygulandırdı.

ann.jpgannn.jpgan.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum