Vali Çakacak Şehir Hastanesi inşaatında inceleme yaptı

Vali Çakacak Şehir Hastanesi inşaatında inceleme yaptı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak, bin 81 yatak kapasiteli Şehir Hastanesindeki çalışmaları yerinde inceledi.Çakacak, yapımı devam...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak, bin 81 yatak kapasiteli Şehir Hastanesindeki çalışmaları yerinde inceledi.

Çakacak, yapımı devam eden Şehir Hastanesindeki altyapı çalışmalarının koordinasyon içinde yürütülmesine yönelik Büyükşehir Belediyesi, Odunpazarı Belediyesi, İl Sağlık Müdürlüğü, Karayolları, OEDAŞ, Telekom ve yüklenici firma yetkilileri ile koordinasyon toplantısı gerçekleştirdi.

Son model teknolojik donanıma ve 5 yıldızlı otel odası konforuna sahip olacak hastanenin en yakın sürede hizmete gireceğini ifade eden Çakacak, "Sağlıkta Dönüşüm" Programı çerçevesinde, vatandaşların sağlık alanında ulaşılan en son teknolojik hizmetlerden faydalanacak olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Çakacak, Eskişehir'e yapılan büyük yatırımlardan Şehir Hastanesinin bölge ve il açısından son derece önemli olduğunu vurguladı. İnşaat yapımında artık sona gelindiğini bildiren Çakacak, "Eksiklikler en kısa sürede tamamlanacak ve hastane yakın zamanda faaliyete geçecek." değerlendirmesinde bulundu.

Vali Çakacak'a, Vali Yardımcısı Aslan Avşarbey, İl Sağlık Müdürü Uğur Bilge, yüklenici firma temsilcisi ve ilgili kurum yetkilileri eşlik etti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler