Uluslararası Şeker Örgütü 49. Konsey Toplantısı

Uluslararası Şeker Örgütü 49. Konsey Toplantısı

ANKARA (AA) - Uluslararası Şeker Örgütünün 49. Konsey Toplantısı, Şeker Kurumunun ev sahipliğinde İstanbul'da yapılacak.Şeker Kurumundan yapılan yazılı...

ANKARA (AA) - Uluslararası Şeker Örgütünün 49. Konsey Toplantısı, Şeker Kurumunun ev sahipliğinde İstanbul'da yapılacak.

Şeker Kurumundan yapılan yazılı açıklamaya göre, Türkiye'nin de aralarında olduğu 87 üyesi bulunan Uluslararası Şeker Örgütünün 2016 yılı 49. Konsey Toplantısı, 24-27 Mayıs'ta İstanbul Hilton Bomonti Otel’de düzenlenecek.

Ana teması "Şeker: Gerçekler ve Efsaneler" olarak belirlenen toplantı kapsamında, şeker piyasalarına, sektörde yaşanan sorunlara ve bunların çözüm yollarına ilişkin temel konular tartışılacak.

Alanında uzman konuşmacıların, şekerin beslenme ve sağlığa ilişkin algısıyla sürdürülebilirlik konularını ele alacağı organizasyon, Türkiye'nin dünya şeker piyasasının merkezinde konumlandırılması için fırsatlar sunacak.

Türkiye'nin şeker politikalarına yön vereceği öngörülen organizasyon, paydaşlara ise ulusal ve uluslararası platformda kendilerini tanıtma imkanı sağlayacak.




AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler