Ülkü Ocakları eski Başkanı Sinan Ateş cinayetinde yeni gelişme! 2’si Özel Harekat Polisi 4 kişi tutuklandı

Ülkü Ocakları eski Başkanı Sinan Ateş cinayetinde yeni gelişme! 2’si Özel Harekat Polisi 4 kişi tutuklandı

Son dakika! Ankara'da uğradığı suikastte öldürülen Ülkü Ocakları eski Başkanı Sinan Ateş cinayeti ile ilgili soruşturma kapsamında 2'si Özel Harekat Polisi 4 kişi tutuklandı

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş cinayetinde 2'si Özel Harekat Polisi 4 kişi tutuklandı. Olayla ilgili tutuklu sayısı 10'a ulaşmış oldu.

Eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin soruşturma çerçevesinde gözaltına alınan 4 şüpheli daha adliyeye sevk edilmişti.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca açılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan 18 şüpheliden 4'ünün emniyetteki işlemleri tamamlandı. Sağlık kontrolünden sonra adliyeye getirilen ve soruşturmayı yürüten cumhuriyet savcısına ifade veren şüpheliler, tutuklama talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk oldu.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca açılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan şüphelilerden M.C.Ç., A.M.G., C.G., O.A.'nın emniyetteki işlemleri tamamlandı. Sağlık kontrolünden sonra adliyeye getirilen ve soruşturmayı yürüten cumhuriyet savcısına ifade veren şüpheliler, tutuklama talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk oldu. Nöbetçi hakimlikçe sorgulanan 4 zanlı tutuklanırken, olayla ilgili tutuklu sayısı 10'a ulaşmış oldu.

Olayın geçmişi
Eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş, arkadaşı Selman Bozkurt ile Çankaya ilçesi Çukurambar semtindeki Kızılırmak Mahallesi'nde 30 Aralık'ta bir binadan çıktıkları sırada, motosikletli iki kişinin silahlı saldırısına uğramıştı. Saldırıda Bozkurt omzundan yaralanırken, Ateş hayatını kaybetmişti.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.