Niğde-Ankara Otoyolunda Otobüs Kazası: 2 Ölü, 40 Yaralı

Niğde-Ankara Otoyolunda Otobüs Kazası: 2 Ölü, 40 Yaralı

Niğde-Ankara Otoyolu'nda meydana gelen otobüs kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 40 kişi yaralandı. Kazada, otobüsün şarampole devrilmesi sonucu yaşanan trajediyle birlikte, hızlı müdahale ekipleri olay yerine sevk edildi.

Niğde-Ankara Otoyolu'nda Nevşehir gişeler çıkışı Babakonağı mevkiinde gerçekleşen bir trajedi, sabahın erken saatlerinde yaşandı. Kilis'ten İstanbul'a seyahat eden Metro Turizm'e ait yolcu otobüsü, henüz belirlenemeyen bir nedenle şarampole devrildi. Kazada, 2 kişi yaşamını yitirirken, 40 kişi de yaralandı.

Niğde-Ankara Otoyolunda Otobüs Kazası: 2 Ölü, 40 Yaralı

Olayın ardından, diğer sürücülerin ihbarı üzerine çok sayıda sağlık, itfaiye, AFAD, UMKE, jandarma ve polis ekibi kaza yerine sevk edildi. Yaralılar, Nevşehir ve Aksaray'daki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Ekipler, kazada hayatını kaybeden 2 kişiyi otobüsün altından çıkardı.

Niğde-Ankara Otoyolunda Otobüs Kazası: 2 Ölü, 40 Yaralı

Kurtarıcılar, kaza yerindeki acı olayın yanı sıra bir umut ışığı daha keşfettiler. Otobüsün bagajında bulunan 3 köpek yavrusu, kurtarılarak ekiplere teslim edildi. Bu küçük dostlar, kaza anında yaşanan acıya bir nebze de olsa umut ve sevinç getirdi.

Kaza nedeniyle Niğde-Ankara Otoyolu'nda trafik kontrollü olarak sağlanıyor. Kazanın detaylarıyla ilgili soruşturma başlatıldı, olayın ardındaki nedenler araştırılıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler