Ulaş'ta okul müdürleri toplantısı

Ulaş'ta okul müdürleri toplantısı

SİVAS (AA) - Ulaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 2016- 2017 eğitim öğretim yılı 2. dönem müdürler toplantısı yapıldı.Ulaş Çok Programlı Anadolu...

SİVAS (AA) - Ulaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 2016- 2017 eğitim öğretim yılı 2. dönem müdürler toplantısı yapıldı.

Ulaş Çok Programlı Anadolu Lisesi toplantı salonunda İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Aslan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, ilçede yapılacak sosyal, kültürel, bilimsel çalışmalar değerlendirildi.

Aslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, akademik başarının arttırılması için yapılacak çalışmalar ve öğretmen planlaması için müdürler kurulu toplantısını gerçekleştirdiklerini söyledi.

İlçede yapılacak "Asımın'ın Nesli Okuyor", "Bir Destandır Çanakkale", "Geleceğe Değer", "İstiklal Marşı’nı Güzel Okuma" yarışmalarıyla ilgili görevli öğretmenlere gerekli duyuru ve tebliğin yapılması konularının da görüşüldüğünü aktaran Aslan, "İlçe merkezi ve köylerde eğitim gören öğrencileri sınavlara hazırlamak için destekleyici ve yetiştirici kurslar için gerekli titizlik gösterilecek. Toplantıda, eksik ve verilmeyen kazanımların mutlaka ders içerisinde verilmesine de karar verildi." ifadelerini kullandı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler