UEDAŞ, çağrı merkezi ihalesine çıkacak

UEDAŞ, çağrı merkezi ihalesine çıkacak

Tekirdağ il merkezinde çağrı merkezi kurulumu ve işletilmesi hizmet alımı işi için ihale düzenlenecek - "Açık ihale" usulü ile gerçekleştirilecek ihale, 22 Eylül'de yapılacak

İSTANBUL (AA) - Uludağ Elektrik Dağıtım AŞ. (UEDAŞ), Tekirdağ il merkezinde çağrı merkezi kurulumu ve işletilmesi hizmet alımı işi için ihale düzenleyecek.

Şirket açıklamasına göre, UEDAŞ'ın Tekirdağ il merkezinde iki yıl süre ile çağrı merkezi kurulumu ve işletilmesi hizmet alımı işi için gerçekleştireceği ihale, 22 Eylül Perşembe günü saat 14.00'te "açık ihale" usulü ile yapılacak.

İhaleye katılmak için alınması gerekli şartnameler, belirlenen banka hesap numarasına veya şirket veznesine yatırılacak 4.000,00 TL dosya bedeli karşılığında adrese e-posta, kargo ile gönderilecek veya imza karşılığı elden teslim edilecek.

- İhaleye katılım şartları ve istenen belgeler

Açıklamada, ihaleye katılım şartları ve istenen belgeler şöyle sıralandı:

Mevzuatı gereği şirketin kayıtlı olduğu Ticaret Odası Belgesi veya Sanayi Odası Belgesi.

Gerçek kişi olması halinde, ilk ilan veya ihale tarihinin içerisinde bulunduğu yılda alınmış ilgisine göre ticaret ve/veya sanayi odasına veya ilgili meslek odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge.

Tüzel kişi olması halinde, mevzuatı gereği tüzel kişiliğin siciline kayıtlı bulunduğu ticaret ve/veya sanayi odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içerisinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge, teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri.

Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi ve bu hususları tevsik eden belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri.

ISO 9001, ISO 27001 veya ISO 27031 ve ISO 18001 kalite belgesi. İhaleye katılanların teklif ettikleri toplam bedelin yüzde 5’inden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda en az 90 gün geçerli geçici teminat mektubu vermesi gerekiyor.






AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :