Konyaspor-Fenerbahçe maçının biletleri satışa çıkmadan tartışma çıktı

Konyaspor-Fenerbahçe maçının biletleri satışa çıkmadan tartışma çıktı

Konyaspor'un Fenerbahçe maçı bilet fiyatları taraftarları isyan ettirdi. En ucuz bilet 800 liradan başlarken, Fenerbahçe taraftarı maçı 1001 liraya seyredecek.

Konyaspor Yönetimi Fenerbahçe Maçı Bilet Fiyatlarını Açıkladı

Konyaspor, Süper Lig'in kritik haftalarının ilkinde evinde Fenerbahçe'yi ağırlayacak. Bu önemli maç öncesi yönetim bilet fiyatlarını satışa çıkardı. Bilet fiyatlarının en ucuzu ise 800 liradan başlıyor.

Taraftarlar Tepkili: "Amaç Para Kazanmak mı?"

Yüksek bilet fiyatları taraftarlarda büyük tepkilere yol açtı. Sosyal medyada bilet fiyatlarını eleştiren ve yönetimi hedef alan birçok yorum yapıldı.

konyaspor-fenerbahce-bilet-fiyatlari.jpg

Bazı Taraftarlar Sert Yorumlarda Bulundu

Bir taraftar, "Bu fiyatlar nedir? Bu kadar para kazanmak mı amaç? Maçlara taraftar gelsin diye değil, para kazanalım diye bilet fiyatları bu kadar yüksek" dedi.

Fenerbahçe Taraftarları da İsyanda

Takımlarını Konya'da desteklemek isteyen Fenerbahçe taraftarları maçı 1001 liraya seyredecek. Fenerbahçe taraftarları da duruma isyan etti.

fenerbahce-konyaspor-bilet-fiyatlari.jpg

Bazı Taraftarlar Misafir Takım Biletlerinin Daha Pahalı Olmasını Savunuyor

Bazı Konyaspor taraftarları ise Fenerbahçe taraftarına kolaylık yapıldığı ve misafir takım bilet fiyatlarının daha da yüksek olması gerektiği görüşünde.

Konyaspor Kulübü'nden Henüz Bir Açıklama Gelmedi

Bilet fiyatlarına yönelik tepkilere rağmen Konyaspor kulübünden herhangi bir açıklama gelmedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler