Türkiye Motokros Şampiyonası

Türkiye Motokros Şampiyonası

Şampiyonanın 5. ayak yarışlarının final etabı başladı- TMF Asbaşkanı Baysan: "Yarışlarda 72 sporcumuz var. Son iki ayağımız kaldı, herkes ince puan hesapları yapıyor"


DÜZCE (AA) - Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) tarafından düzenlenen Türkiye Motokros Şampiyonası'nın 5. ayak yarışının ikinci gününde final etabı start aldı.

TMF Asbaşkanı Ogün Baysan, gazetecilere yaptığı açıklamada, organizasyonun birinci gününde pistin çok fazla yağış aldığını ve parkurun ağır olduğunu belirterek," Yarışların devamındaki etaplarda parkurda zor şartlar biraz daha hafifleyecek. Çok daha zevkli yarışlara tanıklık edeceğiz. Tüm sporculardan daha iyi bir yarış bekliyoruz. " dedi.

Baysan, organizasyonun beklendiği gibi çok güzel geçtiğini vurgulayarak, şöyle konuştu:

"Yarışlarda 72 sporcumuz var. Hepsi şampiyonayı faal olarak takip eden sporcularımız. Artık son iki ayağımız kaldı. Herkes ince puan hesapları yapıyor. Şampiyonanın 5. ayağının burada tamamlanmasının ardından son iki ayak koşulacak ve sporcularımız bunun bilincinde. Son iki ayağın ardından şampiyonu belirleyeceğiz."

Şampiyonanın 5. ayak yarışlarına katılan 72 sporcu, MX1, MX2, MX2 Junior, MX, 85cc, 65cc, 50cc ve Veteran sınıflarında mücadele ediliyor.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :