Türkiye darbe girişimine karşı ayakta

Türkiye darbe girişimine karşı ayakta

Eğitim Bir-Sen Kırklareli Şube Başkanı Karanfiler:- "İnşallah Türkiye yeniden bir dirilişin, yeniden bir uyanışın içerisine girecek. Bu darbe girişimi halkı bir kez daha uyandırmış olacak"

KIRKLARELİ (AA) - Eğitim Bir-Sen Kırklareli Şube Başkanı Selahattin Karanfiler, bölücü terör örgütü FETÖ/PDY'nin darbe girişimine ilişkin, "İnşallah Türkiye yeniden bir dirilişin, yeniden bir uyanışın içerisine girecek. Bu darbe girişimi halkı bir kez daha uyandırmış olacak." dedi.

Karanfiler, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu gece milli iradeye karşı kalkışmada bulunanların başarısız olduğunu söyledi.

Türk milletinin oynanan oyunlara kanmayacağını vurgulayan Karanfiler, güçlü bir hükümet, halk ve sivil toplumun bu tür oyunlara alet olmayacağını dile getirdi.

Bu tür darbelerin her zaman başarısız olacağını anlatan Karanfiler, şöyle konuştu:

"Halkımız darbelere karşı her zaman ayaktadır. Biz de alanlara indik. İnşallah Türkiye yeniden bir dirilişin, yeniden bir uyanışın içerisine girecek. Bu darbe girişimi halkı bir kez daha uyandırmış olacak. Biz bunda bir hayır umuyoruz. Türkiye gibi güçlü bir devlette böyle bir şey olması bizim için utanç vericidir. Bunları yapanlar hesap verecektir. Ordumuz zaten bu tür şeylere karşıdır. Biz halkımıza güveniyoruz. İnşallah bu tür girişimler bir daha olmayacaktır."

Cihannüma Dayanışma ve İşbirliği Platformu Derneği Başkanı Muhsin Özer de güçlü Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin bu tür oyunlara kanmayacağını ifade etti.

Özer, Türk milletinin birlik ve beraberlik içinde olması gerektiğini sözlerine ekledi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler