Türk Ayakkabı Sektörünün Kalbi Konya'da Atacak! 43 Ülke İle İş Bağlantısı İmkanı

Türk Ayakkabı Sektörünün Kalbi Konya'da Atacak! 43 Ülke İle İş Bağlantısı İmkanı

Nobel Expo Fuarcılık AŞ'nin düzenlediği Nobel MASTER SHOES Ayakkabı ve Çanta Moda Fuarı, Türkiye'nin ayakkabı ve çanta sektörünü, Konya'da 43 ülkeden yabancı alıcılarla buluşturacak.

Türkiye'nin Ayakkabı İhracatı Artıyor: 2023 yılının ilk 10 ayında 1,53 milyar dolarlık ihracat gerçekleştiren Türkiye, ayakkabı ve çanta sektöründe büyümeye devam ediyor.

Yeni Nesil Fuar Deneyimi: Nobel Şirketler Grubu'nun öncü kuruluşu olan Nobel Expo Fuarcılık AŞ, Konya Ayakkabıcılar Odası ve Konya Ayakkabı Sanayicileri Derneği (KASD) işbirliğiyle bu yıl ilki düzenlenen Nobel MASTER SHOES Ayakkabı ve Çanta Moda Fuarı ile sektöre yeni bir soluk getiriyor.

Fuar, İstanbul ve İzmir’le birlikte Türkiye’de ayakkabı üretim üssü olarak kabul edilen Konya’da TÜYAP Uluslararası Fuar Merkezi’nde 26-29 Ekim 2023 tarihlerinde gerçekleşecek.

ayakkabi.jpg

43 Ülkeden Alıcılar Katılıyor: Fuar, 43 ülkeden gelen profesyonel alım heyetlerini ağırlayarak, Türk ayakkabı ve çanta üreticileri ile yabancı alıcılar arasında iş bağlantılarına olanak sağlayacak.

Geniş Ürün Yelpazesi ve Nitelikli Ticaret: Konya TÜYAP Uluslararası Fuar Merkezi'nde 110'un üzerinde firma ve 200'ün üzerinde markaya ev sahipliği yapacak fuar, geniş ürün yelpazesi, yenilikçi tasarımları, kaliteli ürünleri ve rekabetçi fiyatlarıyla nitelikli bir ticaret platformu sunacak.

Katılımcılar Kimler: Zincir mağazalar, uluslararası ayakkabı ve çanta toptancıları, dış ticaret şirketleri, sektörel dernekler, oda ve kuruluşlar, sektörel ve ulusal basın temsilcileri fuarı ziyaret edecek.

Destekleyen Kuruluşlar: Konya Ticaret Odası, Kayseri Sanayi Odası, Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve KOSGEB gibi kuruluşlar da fuarda destek sağlayacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.